Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
can fc undisputable storm
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 15.6
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


26e minuut.
Sani geeft de bal voor. Fuseini kopt de bal weg. Komade heeft problemen om de bal te vangen. Dadzie is nu in balbezit. Dadzie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
can fc - undisputable storm 0:1

34e minuut.
Dwomoh geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Van de Ven de bal onder controle te krijgen. Mireku kopt de bal weg. Klungelig pakt Van de Ven de bal. Van de Ven schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Chesco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Donkor heeft problemen om de bal te vangen. Nettey is nu in balbezit. Donkor onderschept slim de pass. Donkor geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: can fc 53%, undisputable storm 47%.
can fc - undisputable storm 0:1

60e minuut.
Klungelig pakt Nyarku de bal. Louis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyarku begaat een overtreding. Nyarku krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Chesco onderschept slim de pass. Chesco met een sublieme pass. Akuffo bereikt de bal nog maar net als eerste. Akuffo haalt uit met een fantastische trap. Bosiako probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: can fc 36%, undisputable storm 64%.
can fc - undisputable storm 0:1