Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
undisputable storm can fc
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 16.8
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Chesco verovert de bal door een tackle van achteren. Chesco geeft een lange en hoge pass. Daar is Dwomoh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van de Ven is nu in balbezit. Van de Ven schiet op doel. Afum probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Ansong is nu in balbezit. Paakuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Ansong verovert de bal door een tackle van achteren. Ansong draait met de bal, schiet en ... Adomako maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
undisputable storm - can fc 1:0

9e minuut.
Inworp. Nettey met de inworp. Nazir rent richting de bal. Donkor onderschept slim de pass. Donkor geeft een lange en hoge pass. Afum probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Sekyere rent richting de bal. Ansong verovert de bal door een tackle van achteren. Akuffo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ansong onderschept slim de pass. Ansong haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Issaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Ven verovert de bal door een tackle van achteren. Van de Ven passt de bal zonder na te denken. Akuffo rent richting de bal. Akuffo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Van de Ven rent richting de bal. Issaku rent richting de bal. Van de Ven onderschept slim de pass. Van de Ven schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bosiako de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Massah speelt de bal door. Sekyere rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ansong. Ansong krijgt een gele kaart. Sekyere roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Sekyere kan niet meer verder spelen. Mireku komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: undisputable storm 59%, can fc 41%.
undisputable storm - can fc 1:0

63e minuut.
Dadzie kopt de bal weg. Komade probeert naar een medespeler te passen. Habib probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ansong rent richting de bal. Ansong schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Van de Ven controleert de bal met de borst. Bosiako rent richting de bal. Bosiako geeft een lange en hoge pass. Daar is Van de Ven, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van de Ven draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Afum probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Ansong bereikt de bal nog maar net als eerste. Mireku onderschept slim de pass. Mireku speelt de bal door. Van de Ven rent richting de bal. Van de Ven schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
undisputable storm - can fc 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: undisputable storm 60%, can fc 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
undisputable storm - can fc 1:1