Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BHIM FC Real Union
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
10 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 13.9
slecht Schieten hopeloos
zwak Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Kayede rent richting de bal. Zeid verovert de bal door een tackle van achteren. Zeid haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Inkoom de bal onder controle te krijgen. Obeng-Darko probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Obeng-Darko niet meer kan verder spelen. Adotey komt het veld opgelopen. Owosu-Asamoah geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Nazir bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazir haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Baidoo met een sublieme pass. Owosu-Asamoah probeert naar een medespeler te passen. Kayede bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeid onderschept slim de pass. Zeid schiet op doel. Paal!

24e minuut.
Daar is Zakari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ladzekpo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ladzekpo passt de bal met de wreef. Owosu is nu in balbezit. Owosu geeft een hoge lob. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Ladzekpo is nu in balbezit. Ladzekpo geeft de bal voor. Boadi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yerenkyi rent richting de bal. Yerenkyi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Zeid bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeid passt de bal in één keer door. Pantsil rent richting de bal. Pantsil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BHIM FC - Real Union 1:0

42e minuut.
Nazir onderschept slim de pass. Nazir geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Owusu de bal onder controle te krijgen. Darkeh is nu in balbezit. Darkeh geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BHIM FC 41%, Real Union 59%.
BHIM FC - Real Union 1:0

57e minuut.
Pantsil raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Agyemang komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Zeid is nu in balbezit. Owusu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeid begaat een overtreding. Zeid krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Ladzekpo verovert de bal door een tackle van achteren. Ladzekpo passt de bal in één keer door. Razak bereikt de bal nog maar net als eerste. Yerenkyi onderschept slim de pass. Yerenkyi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Ladzekpo bereikt de bal nog maar net als eerste. Baidoo verovert de bal door een tackle van achteren. Baidoo met een sublieme pass. Agyemang is nu in balbezit. Agyemang schiet op doel. Adotey bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BHIM FC 40%, Real Union 60%.
BHIM FC - Real Union 1:0