Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Union undisputable storm
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 14.9
hopeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen hopeloos


8e minuut.
Issaku rent richting de bal. Ladzekpo onderschept slim de pass. Ladzekpo speelt de bal door. Yerenkyi rent richting de bal. Yerenkyi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Issaku kopt de bal weg. Donkor is nu in balbezit. Donkor probeert naar een medespeler te passen. Ladzekpo heeft problemen om de bal te vangen. Ladzekpo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Ketewa speelt de bal door. Donkor rent richting de bal. Sani schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sani krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Nazir verovert de bal door een tackle van achteren. Ketewa verovert de bal door een tackle van achteren. Ketewa speelt de bal door. Dadzie bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadzie schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Sani bereikt de bal nog maar net als eerste. Owosu verovert de bal door een tackle van achteren. Owosu probeert naar een medespeler te passen. Yerenkyi is nu in balbezit. Yerenkyi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Afum probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Union 51%, undisputable storm 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Union - undisputable storm 0:0

53e minuut.
Na een snelle pass probeert Owusu de bal onder controle te krijgen. Ketewa rent richting de bal. Ketewa geeft een lange en hoge pass. Yerenkyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Yerenkyi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Owusu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Fuseini met een snelle inworp. Sani kan de bal niet met de borst controleren. Sani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Union - undisputable storm 0:1

65e minuut.
Inkoom geeft de bal voor. Inworp. Massah met een snelle inworp. Louis bereikt de bal nog maar net als eerste. Louis geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Fuseini passt de bal met de wreef. Sani is nu in balbezit. Donkor begaat een overtreding. Donkor krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Nazir rent richting de bal. Ladzekpo verovert de bal door een tackle van achteren. Yerenkyi is nu in balbezit. Yerenkyi haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ladzekpo de bal onder controle te krijgen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Union 56%, undisputable storm 44%.
Real Union - undisputable storm 0:1