Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trance FC 1986 Phlegmatic All Stars
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 19.5
hopeloos Schieten matig
waardeloos Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Graham verovert de bal door een tackle van achteren. Danladi rent richting de bal. Aliu rent richting de bal. Ofori rent richting de bal. Ofori draait met de bal, schiet en ... Acheampong kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Klungelig pakt Danladi de bal. Danladi geeft een lange en hoge pass. Otoo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aliu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Aliu onderschept slim de pass. Aliu passt de bal in één keer door. Graham rent richting de bal. Ofori verovert de bal door een tackle van achteren. Ofori draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Graham rent richting de bal. Aliu onderschept slim de pass. Ofori rent richting de bal. Ofori draait met de bal, schiet en ... Acheampong maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trance FC 1986 56%, Phlegmatic All Stars 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Trance FC 1986 - Phlegmatic All Stars 0:0

61e minuut.
Pare met de inworp. Ofori is nu in balbezit. Ofori schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ampomah de bal onder controle te krijgen. Acheampong werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Graham verovert de bal door een tackle van achteren. Graham geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ahorlu de bal. Afum is nu in balbezit. Afum schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trance FC 1986 44%, Phlegmatic All Stars 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Trance FC 1986 - Phlegmatic All Stars 0:0