Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rockstarfc undisputable storm
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
14 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 16.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Kwofie geeft een hoge lob. Ndome met een sublieme pass. Yaya rent richting de bal. Ndome bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndome schiet op doel. Afum bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
rockstarfc - undisputable storm 1:0

3e minuut.
Issaku verovert de bal door een tackle van achteren. Issaku speelt de bal door. Nazir is nu in balbezit. Ndome onderschept slim de pass. Ndome schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Gawu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawu passt de bal zonder na te denken. Louis heeft problemen om de bal te vangen. Dadzie is nu in balbezit. Dadzie haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Issaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Issaku onderschept slim de pass. Issaku geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dadzie de bal. Dadzie haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Morrison verovert de bal door een tackle van achteren. Morrison speelt de bal door. Klungelig pakt Bosiako de bal. Yaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaya schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Morrison zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Issah rent richting de bal. Issah geeft de bal voor. Yaya rent richting de bal. Yaya schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Dadzie bereikt de bal nog maar net als eerste. Sani is nu in balbezit. Dadzie is nu in balbezit. Sani is nu in balbezit. Sani haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Agyabeng probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Morrison probeert de bal met de borst te controleren. Dadzie is nu in balbezit. Morrison tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Morrison krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rockstarfc 51%, undisputable storm 49%.
rockstarfc - undisputable storm 1:0

46e minuut.
Fuseini raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Aliu komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Nazir bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazir speelt de bal door. Kwofie rent richting de bal. Sani verovert de bal door een tackle van achteren. Sani geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Louis met een snelle inworp. Issaku is nu in balbezit. Issaku speelt de bal door. Dadzie is nu in balbezit. Dadzie haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Issaku met een sublieme pass. Ndome bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndome passt de bal met de wreef. Yaya rent richting de bal. Yaya schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
rockstarfc - undisputable storm 2:0

68e minuut.
Louis passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Gawu de bal. Sani verovert de bal door een tackle van achteren. Sani draait met de bal, schiet en ... Agyabeng maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
rockstarfc - undisputable storm 2:1

76e minuut.
Morrison passt de bal met de wreef. Issah bereikt de bal nog maar net als eerste. Issah passt de bal met de wreef. Yaya is nu in balbezit. Yaya schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Kwofie is nu in balbezit. Sani bereikt de bal nog maar net als eerste. Sani passt de bal zonder na te denken. Daar is Dadzie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dadzie draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Issaku probeert naar een medespeler te passen. Ndome is nu in balbezit. Ndome met een sublieme pass. Yaya rent richting de bal. Yaya draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Issaku raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ansong komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rockstarfc 46%, undisputable storm 54%.
rockstarfc - undisputable storm 2:1