Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Future Fc 11 hassana
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Ahorlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Impraim verovert de bal door een tackle van achteren. Attakora-Gyama bereikt de bal nog maar net als eerste. Impraim verovert de bal door een tackle van achteren. Impraim draait met de bal, schiet en ... Quansah bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Future Fc 11 - hassana 0:1

6e minuut.
Sangari is nu in balbezit. Senyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Senyo passt de bal zonder na te denken. Impraim rent richting de bal. Impraim haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Coffie geeft een lange en hoge pass. Boadu kopt de bal weg. Doe probeert de bal met de borst te controleren. Sangari is nu in balbezit. Sangari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Future Fc 11 - hassana 1:1

24e minuut.
Doe kopt de bal weg. Impraim kan de bal niet met de borst controleren. Ahorlu rent richting de bal. Impraim onderschept slim de pass. Impraim draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Opoku trapt de bal weg van het doel. Doe is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ahorlu. Ahorlu krijgt een gele kaart. Doe moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Doe kan niet meer verder spelen. Klungelig pakt Ahorlu de bal. Aiz komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Coffie passt de bal met de wreef. Owosu-Ansah rent richting de bal. Owosu-Ansah probeert naar een medespeler te passen. Impraim is nu in balbezit. Impraim schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Future Fc 11 65%, hassana 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Future Fc 11 - hassana 1:1

57e minuut.
Senyo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Darko bereikt de bal nog maar net als eerste. Darko geeft de bal voor. Impraim springt en kopt de bal. Quansah werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Future Fc 11 - hassana 1:2

62e minuut.
Awudu rent richting de bal. Awudu passt de bal met de wreef. Impraim bereikt de bal nog maar net als eerste. Impraim haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Sarfo de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Future Fc 11 - hassana 1:3

75e minuut.
Attakora-Gyama bereikt de bal nog maar net als eerste. Darko bereikt de bal nog maar net als eerste. Darko geeft een lange en hoge pass. Impraim maakt een snoekduik en kopt de bal. Quansah probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Future Fc 11 48%, hassana 52%.
Future Fc 11 - hassana 1:3