Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hassana Future Fc 11
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 19.9
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Boadu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Coffie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sangari bereikt de bal nog maar net als eerste. Sangari haalt uit met een fantastische trap. Afum probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
hassana - Future Fc 11 0:1

12e minuut.
Doe heeft problemen om de bal te vangen. Sangari bereikt de bal nog maar net als eerste. Doe is nu in balbezit. Sangari is nu in balbezit. Sangari haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Afum probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Ayitey verovert de bal door een tackle van achteren. Ayitey passt de bal zonder na te denken. Impraim is nu in balbezit. Awudu bereikt de bal nog maar net als eerste. Awudu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Aiz geeft de bal voor. Awudu rent richting de bal. Awudu passt de bal in één keer door. Impraim is nu in balbezit. Impraim schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Ahorlu met een sublieme pass. Coffie is nu in balbezit. Sangari is nu in balbezit. Sangari schiet op doel. Tetteh probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Senyo is nu in balbezit. Sangari onderschept slim de pass. Sangari passt de bal in één keer door. Isaaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Isaaka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Ocansey is nu in balbezit. Ayitey probeert naar een medespeler te passen. Coffie bereikt de bal nog maar net als eerste. Sangari bereikt de bal nog maar net als eerste. Sangari schiet op doel. Afum kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hassana 66%, Future Fc 11 34%.
hassana - Future Fc 11 0:1

55e minuut.
Sarfo geeft de bal voor. Owosu-Ansah kopt de bal weg. Klungelig pakt Dormon de bal. Impraim bereikt de bal nog maar net als eerste. Impraim schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Kayede met een snelle inworp. Boadu rent richting de bal. Boadu geeft de bal voor. Sangari rent richting de bal. Sangari draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
hassana - Future Fc 11 0:2

70e minuut.
Aiz is nu in balbezit. Aiz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Harper de bal. Darko geeft de bal voor. Impraim rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Aiz is nu in balbezit. Coffie verovert de bal door een tackle van achteren. Coffie speelt de bal door. Sangari is nu in balbezit. Sangari schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hassana 56%, Future Fc 11 44%.
hassana - Future Fc 11 0:2