Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
abodam Raja Casablanca 1974
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 15.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Essuman passt de bal in één keer door. Chibsah bereikt de bal nog maar net als eerste. Nafiu is nu in balbezit. Chibsah verovert de bal door een tackle van achteren. Chibsah schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
abodam - Raja Casablanca 1974 1:0

31e minuut.
Rockson is nu in balbezit. Essuman rent richting de bal. Essuman speelt de bal door. Chibsah bereikt de bal nog maar net als eerste. Chibsah draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: abodam 59%, Raja Casablanca 1974 41%.
abodam - Raja Casablanca 1974 1:0

52e minuut.
Gawu probeert naar een medespeler te passen. Darko bereikt de bal nog maar net als eerste. Darko passt de bal zonder na te denken. Foster rent richting de bal. Foster schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
abodam - Raja Casablanca 1974 1:1

56e minuut.
Yahaya passt de bal in één keer door. Chibsah bereikt de bal nog maar net als eerste. Chibsah haalt uit met een fantastische trap. Issah bereikt de bal nog maar net als eerste. Issah draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
abodam - Raja Casablanca 1974 2:1

60e minuut.
Sarpong geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Issah zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Essuman rent richting de bal. Essuman geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

64e minuut.
Foley rent richting de bal. Foley geeft een hoge lob. Chibsah bereikt de bal nog maar net als eerste. Chibsah haalt uit met een fantastische trap. Baker probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Foster heeft problemen om de bal te vangen. Anobaah kopt de bal weg. Foley probeert de bal aan de voet te houden. Ogbeche bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogbeche schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Rockson rent richting de bal. Rockson probeert naar een medespeler te passen. Anobaah rent richting de bal. Naawu onderschept slim de pass. Naawu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Rockson is nu in balbezit. Rockson geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Foster de bal onder controle te krijgen. Foster schiet op doel. Ogbeche werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
abodam - Raja Casablanca 1974 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: abodam 46%, Raja Casablanca 1974 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
abodam - Raja Casablanca 1974 2:2