Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Royal St Georges AIISTARS
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
39% Spel op eigen helft 61%
10 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 17.3
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Asiedu is nu in balbezit. Dauda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Asiedu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nazir zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Draman is nu in balbezit. Draman probeert naar een medespeler te passen. Ndome rent richting de bal. Ndome draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Acquah is nu in balbezit. Sakora bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakora met een sublieme pass. Sasu is nu in balbezit. Sasu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Sasu bereikt de bal nog maar net als eerste. Orlando bereikt de bal nog maar net als eerste. Sasu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sasu krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Asiedu rent richting de bal. Sasu onderschept slim de pass. Sasu passt de bal zonder na te denken. Sakora rent richting de bal. Sakora haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal St Georges - AIISTARS 1:0

19e minuut.
Asiedu rent richting de bal. Sasu verovert de bal door een tackle van achteren. Nazir rent richting de bal. Sasu verovert de bal door een tackle van achteren. Sasu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Nazir speelt de bal door. Daar is Draman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Draman passt de bal in één keer door. Ndome is nu in balbezit. Ndome haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Muntari geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Nazir de bal. Sakora bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakora haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal St Georges - AIISTARS 2:0

41e minuut.
Asiedu passt de bal zonder na te denken. Addae bereikt de bal nog maar net als eerste. Addae passt de bal met de wreef. Ndome is nu in balbezit. Ndome haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal St Georges 37%, AIISTARS 63%.
Royal St Georges - AIISTARS 2:0

60e minuut.
Asiedu is nu in balbezit. Yamoah rent richting de bal. Sakora is nu in balbezit. Sakora schiet op doel. Hammond probeert de bal aan de voet te houden. Paal!

63e minuut.
Nazir met een sublieme pass. Ndome is nu in balbezit. Ndome met een sublieme pass. Asiedu heeft problemen om de bal te vangen. Asiedu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Dodzie rent richting de bal. Dodzie geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mofat met een snelle inworp. Addae geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal St Georges 42%, AIISTARS 58%.
Royal St Georges - AIISTARS 2:0