Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hassana Raja Casablanca 1974
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
16 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 16
waardeloos Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Nafiu geeft een lange en hoge pass. Aiz kopt de bal weg. Daar is Nafiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Impraim onderschept slim de pass. Impraim schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Afum speelt de bal door. Sarpong rent richting de bal. Impraim onderschept slim de pass. Impraim draait met de bal, schiet en ... Baker werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hassana - Raja Casablanca 1974 1:0

13e minuut.
Na een snelle pass probeert Foster de bal onder controle te krijgen. Senyo is nu in balbezit. Foster is nu in balbezit. Foster schiet op doel. Opoku probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Senyo met een sublieme pass. Inworp. Mireku met een snelle inworp. Gawu rent richting de bal. Gawu geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Afum met een harde bal richting middenveld. Awudu kopt de bal weg. Sarpong rent richting de bal. Impraim bereikt de bal nog maar net als eerste. Impraim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
hassana - Raja Casablanca 1974 2:0

25e minuut.
Adjovu is nu in balbezit. Naawu rent richting de bal. Adjovu begaat een overtreding. Adjovu krijgt een gele kaart. Naawu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mireku met een snel genomen vrije trap. Foster springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Owosu-Ansah met de inworp. Ayitey met een sublieme pass. Impraim rent richting de bal. Impraim schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Baidoo geeft een lange en hoge pass. Owosu-Ansah rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ogbeche. Ogbeche krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Gawu rent richting de bal. Senyo onderschept slim de pass. Senyo speelt de bal door. Impraim rent richting de bal. Impraim haalt uit met een fantastische trap. Baker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hassana 52%, Raja Casablanca 1974 48%.
hassana - Raja Casablanca 1974 2:0

47e minuut.
Mireku rent richting de bal. Mireku geeft de bal voor. Aiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster onderschept slim de pass. Foster draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
hassana - Raja Casablanca 1974 2:1

50e minuut.
Ochere is nu in balbezit. Impraim verovert de bal door een tackle van achteren. Awudu is nu in balbezit. Impraim is nu in balbezit. Impraim haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Naawu verovert de bal door een tackle van achteren. Naawu met een sublieme pass. Opoku bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster onderschept slim de pass. Foster haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
hassana - Raja Casablanca 1974 2:2

68e minuut.
Senyo kan de bal niet met de borst controleren. Senyo probeert naar een medespeler te passen. Impraim is nu in balbezit. Impraim schiet op doel. Baker werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hassana - Raja Casablanca 1974 3:2

74e minuut.
Nafiu passt de bal in één keer door. Ochere bereikt de bal nog maar net als eerste. Awudu verovert de bal door een tackle van achteren. Awudu haalt uit met een fantastische trap. Sarpong verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
hassana - Raja Casablanca 1974 4:2

76e minuut.
Senyo rent richting de bal. Senyo passt de bal met de wreef. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
hassana - Raja Casablanca 1974 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hassana 51%, Raja Casablanca 1974 49%.
hassana - Raja Casablanca 1974 4:3