Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hassana Royal St Georges
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
14 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Owosu-Ansah met de inworp. Nafiu is nu in balbezit. Nafiu geeft de bal voor. Impraim rent richting de bal. Impraim haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Halm is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Darko met een snelle inworp. Awudu bereikt de bal nog maar net als eerste. Awudu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Dodzie bereikt de bal nog maar net als eerste. Dodzie geeft de bal voor. Abu kopt de bal weg. Impraim bereikt de bal nog maar net als eerste. Impraim draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Chibsah geeft een hoge lob. Muntari rent richting de bal. Darko schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Darko moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Darko schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

28e minuut.
Dauda verovert de bal door een tackle van achteren. Owosu-Ansah is nu in balbezit. Dauda schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Dauda naar de kleedkamers voor een vroege douche.

34e minuut.
Abu passt de bal in één keer door. Awudu heeft problemen om de bal te vangen. Awudu probeert naar een medespeler te passen. Impraim rent richting de bal. Impraim schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
hassana - Royal St Georges 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hassana 36%, Royal St Georges 64%.
hassana - Royal St Georges 1:0

49e minuut.
Chibsah is nu in balbezit. Chibsah passt de bal zonder na te denken. Daar is Impraim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Awudu is nu in balbezit. Awudu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Abu kopt de bal weg. Awudu is nu in balbezit. Awudu passt de bal in één keer door. Impraim rent richting de bal. Impraim haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Abu kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Impraim de bal onder controle te krijgen. Chibsah bereikt de bal nog maar net als eerste. Impraim verovert de bal door een tackle van achteren. Impraim draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Dodzie verovert de bal door een tackle van achteren. Dodzie probeert naar een medespeler te passen. Abu is nu in balbezit. Impraim bereikt de bal nog maar net als eerste. Impraim haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Okyere passt de bal zonder na te denken. Sasu rent richting de bal. Abu is nu in balbezit. Sasu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sasu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Abu is nu in balbezit. Abu passt de bal zonder na te denken. Nafiu probeert naar een medespeler te passen. Awudu rent richting de bal. Awudu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Abu passt de bal in één keer door. Impraim rent richting de bal. Awudu bereikt de bal nog maar net als eerste. Impraim is nu in balbezit. Impraim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
hassana - Royal St Georges 2:0

87e minuut.
Okyere probeert naar een medespeler te passen. Adjovu bereikt de bal nog maar net als eerste. Adjovu probeert naar een medespeler te passen. Sakora is nu in balbezit. Sakora draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hassana 42%, Royal St Georges 58%.
hassana - Royal St Georges 2:0