Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Royal St Georges Future Fc 11
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.2
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Dodzie met een sublieme pass. Sasu rent richting de bal. Sasu passt de bal in één keer door. Sakora bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakora schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Sarfo probeert de bal met de borst te controleren. Sasu verovert de bal door een tackle van achteren. Adjei bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakora onderschept slim de pass. Sakora draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Kayede bereikt de bal nog maar net als eerste. Dauda verovert de bal door een tackle van achteren. Dauda speelt de bal door. Sangari is nu in balbezit. Sangari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal St Georges - Future Fc 11 0:1

20e minuut.
Chibsah geeft een lange en hoge pass. Boadu probeert de bal aan de voet te houden. Adjei speelt de bal door. Isaaka is nu in balbezit. Isaaka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Dodzie kopt de bal weg. Kayede bereikt de bal nog maar net als eerste. Sasu verovert de bal door een tackle van achteren. Sakora is nu in balbezit. Sakora schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Royal St Georges - Future Fc 11 1:1

45e minuut.
Isaaka speelt de bal door. Coffie rent richting de bal. Coffie passt de bal met de wreef. Sangari bereikt de bal nog maar net als eerste. Sangari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal St Georges - Future Fc 11 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal St Georges 50%, Future Fc 11 50%.
Royal St Georges - Future Fc 11 1:2

46e minuut.
Dormon geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Muntari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sasu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sasu geeft een lange en hoge pass. Quansah verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Okyere is nu in balbezit. Kayede onderschept slim de pass. Kayede geeft een lange en hoge pass. Boadu rent richting de bal. Boadu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Inworp. Chibsah met een snelle inworp. Dauda speelt de bal door. Sakora rent richting de bal. Sakora schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Sarfo speelt de bal door. Boadu is nu in balbezit. Boadu met een sublieme pass. Isaaka is nu in balbezit. Isaaka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Kayede geeft een lange en hoge pass. Isaaka met een sublieme pass. Sangari is nu in balbezit. Coffie rent richting de bal. Coffie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal St Georges - Future Fc 11 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal St Georges 43%, Future Fc 11 57%.
Royal St Georges - Future Fc 11 1:3