Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
abodam Shiloh Eagles
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 15.5
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen hopeloos
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Essuman bereikt de bal nog maar net als eerste. Essuman speelt de bal door. Wahab heeft problemen om de bal te vangen. Chibsah bereikt de bal nog maar net als eerste. Chibsah draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Daar is Anane, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Darko is nu in balbezit. Anane begaat een overtreding. Anane krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Darko raakt geblesseerd tijdens het duel. Clottey zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Yahaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Yahaya geeft een lange en hoge pass. Chibsah is nu in balbezit. Chibsah haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Darko speelt de bal door. Samson bereikt de bal nog maar net als eerste. Chibsah onderschept slim de pass. Chibsah schiet op doel. Awule Quaye probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
abodam - Shiloh Eagles 1:0

23e minuut.
Bediako geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mofat met een snelle inworp. Anane rent richting de bal. Anane haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Anane met een sublieme pass. Kwofie is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Darko. Darko krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Banini geeft een hoge lob. Ogbeche speelt de bal door. Klungelig pakt Mofat de bal. Chibsah rent richting de bal. Chibsah haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Foley is nu in balbezit. Foley speelt de bal door. Allan is nu in balbezit. Chibsah onderschept slim de pass. Chibsah schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: abodam 41%, Shiloh Eagles 59%.
abodam - Shiloh Eagles 1:0

56e minuut.
Banini probeert de bal aan de voet te houden. Darko bereikt de bal nog maar net als eerste. Anane tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Anane krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: abodam 38%, Shiloh Eagles 62%.
abodam - Shiloh Eagles 1:0