Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Royal St Georges Raja Casablanca 1974
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 17.1
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Gawu met een sublieme pass. Khamis rent richting de bal. Khamis passt de bal zonder na te denken. Sakora is nu in balbezit. Sakora draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Khamis is nu in balbezit. Rockson verovert de bal door een tackle van achteren. Rockson met een sublieme pass. Foster rent richting de bal. Foster haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Dauda kan de bal niet met de borst controleren. Rockson begaat een overtreding. Dauda raakt geblesseerd tijdens het duel. Dauda met een snel genomen vrije trap. Daar is Baidoo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nafiu is nu in balbezit. Sakora verovert de bal door een tackle van achteren. Sakora schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Foster draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Iddrisu de bal. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster draait met de bal, schiet en ... Foley werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal St Georges - Raja Casablanca 1974 0:1

35e minuut.
Muntari bereikt de bal nog maar net als eerste. Muntari passt de bal zonder na te denken. Tutu is nu in balbezit. Foster verovert de bal door een tackle van achteren. Foster schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Rockson met een sublieme pass. Naawu rent richting de bal. Naawu passt de bal met de wreef. Foster rent richting de bal. Foster schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Dauda is nu in balbezit. Naawu verovert de bal door een tackle van achteren. Naawu met een sublieme pass. Foster heeft problemen om de bal te vangen. Foster draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal St Georges - Raja Casablanca 1974 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal St Georges 50%, Raja Casablanca 1974 50%.
Royal St Georges - Raja Casablanca 1974 0:2

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mireku zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rockson speelt de bal door. Gawu is nu in balbezit. Gawu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Okyere rent richting de bal. Mireku onderschept slim de pass. Mireku met een sublieme pass. Foster rent richting de bal. Foster draait met de bal, schiet en ... Foley kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Dauda heeft problemen om de bal te vangen. Naawu is nu in balbezit. Naawu passt de bal in één keer door. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Khamis passt de bal in één keer door. Tutu met een sublieme pass. Okyere is nu in balbezit. Khamis rent richting de bal. Khamis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal St Georges 56%, Raja Casablanca 1974 44%.
Royal St Georges - Raja Casablanca 1974 0:2