Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ashanti Red Star Accra
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten hopeless
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Ofei met een snelle inworp. Nanor is nu in balbezit. Adu-Amofah begaat een overtreding. Adu-Amofah krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Nanor is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nanor zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Anobaah kopt de bal weg. Helegbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Helegbe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Kwofie geeft een hoge lob. Inworp. Helegbe met een snelle inworp. Attakora-Gyama bereikt de bal nog maar net als eerste. Attakora-Gyama geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Lawson trapt de bal weg van het doel. Adu-Amofah kopt de bal weg. Daar is Kwofie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bediako is nu in balbezit. Bediako draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Kwateng onderschept slim de pass. Kwateng geeft een hoge lob. Adu-Amofah met een sublieme pass. Bediako bereikt de bal nog maar net als eerste. Bediako haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ashanti 45%, Red Star Accra 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ashanti - Red Star Accra 0:0

48e minuut.
Nanor bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwateng bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwateng geeft de bal voor. Kofi heeft problemen om de bal te vangen. Bediako bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal vliegt tegen de lat. Bediako bereikt de bal nog maar net als eerste. Bediako draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ashanti - Red Star Accra 0:1

55e minuut.
Anobaah kopt de bal weg. Ghartey rent richting de bal. Ghartey passt de bal zonder na te denken. Bediako rent richting de bal. Bediako draait met de bal, schiet en ... Nafiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Kwateng onderschept slim de pass. Kwateng geeft een hoge lob. Kwofie controleert de bal met de borst. Bediako is nu in balbezit. Bediako haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Kwateng probeert naar een medespeler te passen. Adu-Amofah rent richting de bal. Adu-Amofah passt de bal in één keer door. Bediako rent richting de bal. Bediako schiet op doel. Nafiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nafiu speelt de bal door. Nanor bereikt de bal nog maar net als eerste. Nanor geeft een lange en hoge pass. Anobaah is nu in balbezit. Anobaah draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Kwateng onderschept slim de pass. Kwateng met een sublieme pass. Adu-Amofah speelt de bal door. Bediako rent richting de bal. Bediako haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Kwateng passt de bal zonder na te denken. Kofi speelt de bal door. Anobaah bereikt de bal nog maar net als eerste. Anobaah draait met de bal, schiet en ... Amegbe probeert de bal aan de voet te houden. Lawson bokst de bal weg.

86e minuut.
Kofi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Adama komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ashanti 60%, Red Star Accra 40%.
Ashanti - Red Star Accra 0:1