Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
skatty Song Lam An
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 19.3
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Nanor bereikt de bal nog maar net als eerste. Nanor geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Nyasugbor de bal. Adamu is nu in balbezit. Adamu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
skatty - Song Lam An 0:1

3e minuut.
Daar is Aklotsoe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tekye-Menson rent richting de bal. Tekye-Menson passt de bal met de wreef. Abu rent richting de bal. Abu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Aklotsoe is nu in balbezit. Aklotsoe passt de bal zonder na te denken. Abu rent richting de bal. Abu draait met de bal, schiet en ... Essien maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
skatty - Song Lam An 1:1

26e minuut.
Ibrahim raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Yaro komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Tekye-Menson passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Adamu de bal. Zeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamu bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Debrah onderschept slim de pass. Debrah met een sublieme pass. Zeo probeert naar een medespeler te passen. Abu rent richting de bal. Abu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
skatty - Song Lam An 2:1

36e minuut.
Yaro probeert naar een medespeler te passen. Nanor bereikt de bal nog maar net als eerste. Abu verovert de bal door een tackle van achteren. Abu schiet op doel. Essien probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
skatty - Song Lam An 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: skatty 45%, Song Lam An 55%.
skatty - Song Lam An 3:1

50e minuut.
Zeo met een sublieme pass. Aklotsoe rent richting de bal. Debrah bereikt de bal nog maar net als eerste. Aklotsoe verovert de bal door een tackle van achteren. Aklotsoe haalt uit met een fantastische trap. Essien verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Abu bereikt de bal nog maar net als eerste. Abu schiet op doel. Paal!

57e minuut.
Na een snelle pass probeert Tekye-Menson de bal onder controle te krijgen. Addae bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekye-Menson begaat een overtreding. Tekye-Menson krijgt een gele kaart. Addae raakt geblesseerd tijdens het duel. Addae zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Aklotsoe is nu in balbezit. Sogbey verovert de bal door een tackle van achteren. Ansah rent richting de bal. Abu bereikt de bal nog maar net als eerste. Abu haalt uit met een fantastische trap. Essien probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: skatty 36%, Song Lam An 64%.
skatty - Song Lam An 3:1