Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Young Boys Berne fc oridjidji
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
32% Spel op eigen helft 68%
9 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 16.1
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


14e minuut.
Wilson bereikt de bal nog maar net als eerste. Salifu onderschept slim de pass. Haruna rent richting de bal. Salifu verovert de bal door een tackle van achteren. Salifu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Twum geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Samson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abu bereikt de bal nog maar net als eerste. Abu geeft de bal voor. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Baffour is nu in balbezit. Baffour schiet op doel. Paal!

22e minuut.
Gaisie probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Samson geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Allotey maakt een snoekduik en kopt de bal. Baffour krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Salifu bereikt de bal nog maar net als eerste. Salifu passt de bal met de wreef. Wilson heeft problemen om de bal te vangen. Amoah bereikt de bal nog maar net als eerste. Amoah schiet op doel. Addae kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Armah rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Baffour. Armah is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Armah met een snel genomen vrije trap. Amoah controleert de bal met de borst. Seidu is nu in balbezit. Amoah onderschept slim de pass. Amoah draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Sam bereikt de bal nog maar net als eerste. Abu onderschept slim de pass. Baffour rent richting de bal. Abu rent richting de bal. Abu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Young Boys Berne 44%, fc oridjidji 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Young Boys Berne - fc oridjidji 0:0

82e minuut.
Benson verovert de bal door een tackle van achteren. Benson met een sublieme pass. Abu met een sublieme pass. Baffour bereikt de bal nog maar net als eerste. Baffour draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Benson probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Armah de bal. Aryeetey is nu in balbezit. Allotey bereikt de bal nog maar net als eerste. Allotey geeft een lange en hoge pass. Bani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Boys Berne - fc oridjidji 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Young Boys Berne 21%, fc oridjidji 79%.
Young Boys Berne - fc oridjidji 1:0