Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
undefeated AC Scilla
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 16
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kwakye met een harde bal richting middenveld. Abbah kopt de bal weg. Kwakye is nu in balbezit. Kwakye haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Ayitey is nu in balbezit. Marfo onderschept slim de pass. Marfo speelt de bal door. Amponsah rent richting de bal. Amponsah draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Akrofi verovert de bal door een tackle van achteren. Akrofi met een sublieme pass. Duada rent richting de bal. Duada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
undefeated - AC Scilla 0:1

18e minuut.
Klungelig pakt Kwakye de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Marfo. Kwakye raakt geblesseerd tijdens het duel. Ayitey zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Paintil de bal. Duada bereikt de bal nog maar net als eerste. Duada schiet op doel. Paal! Daar is Paintil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sakora probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Amanwah verovert de bal door een tackle van achteren. Amanwah probeert naar een medespeler te passen. Boadi heeft problemen om de bal te vangen. Kwakye bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwakye draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: undefeated 49%, AC Scilla 51%.
undefeated - AC Scilla 0:1

46e minuut.
Grunsah onderschept slim de pass. Oduro bereikt de bal nog maar net als eerste. Oduro met een sublieme pass. Amponsah bereikt de bal nog maar net als eerste. Amponsah haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Muhideen is nu in balbezit. Oppong bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Akrofi. Oppong roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Oppong kan niet meer verder spelen. Numo komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Ayitey bereikt de bal nog maar net als eerste. Oduro rent richting de bal. Ayitey maakt een afschuwelijke overtreding. Ayitey krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: undefeated 42%, AC Scilla 58%.
undefeated - AC Scilla 0:1