Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lynon Kings United Fc
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 19.3
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


16e minuut.
Yacub met een sublieme pass. Appiah controleert de bal met de borst. Met opzet legt Naziru zijn tegenspeler op de grond. Naziru is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

18e minuut.
Gyamfi passt de bal in één keer door. Addy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawson onderschept slim de pass. Lawson draait met de bal, schiet en ... Yacub werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
lynon - Kings United Fc 0:1

25e minuut.
Lomotey rent richting de bal. Owosu-Asamoah onderschept slim de pass. Owosu-Asamoah passt de bal in één keer door. Gyamfi is nu in balbezit. Gyamfi schiet op doel. Yacub bokst de bal weg.

31e minuut.
Appiah kan de bal niet met de borst controleren. Gyamfi onderschept slim de pass. Gyamfi probeert naar een medespeler te passen. Lawson bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lynon - Kings United Fc 0:2

33e minuut.
Nelson-Mensah met een sublieme pass. Sulemana is nu in balbezit. Johnson verovert de bal door een tackle van achteren. Zakari bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakari passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Pomeyie heeft problemen om de bal te vangen. Pomeyie passt de bal zonder na te denken. Owosu-Asamoah probeert de bal aan de voet te houden. Johnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Aiz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Afedzie komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lynon 67%, Kings United Fc 33%.
lynon - Kings United Fc 0:2

52e minuut.
Odametey met een snelle inworp. Afful is nu in balbezit. Afful geeft een hoge lob. Johnson rent richting de bal. Johnson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lynon 51%, Kings United Fc 49%.
lynon - Kings United Fc 0:2