Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
borusya Gijon CF
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
61% Spel op eigen helft 39%
10 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 13.7
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Na een snelle pass probeert Marfo de bal onder controle te krijgen. Hagan bereikt de bal nog maar net als eerste. Baffour bereikt de bal nog maar net als eerste. Hagan onderschept slim de pass. Hagan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Baffour passt de bal met de wreef. Ayitey bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibrahim verovert de bal door een tackle van achteren. Allotey is nu in balbezit. Allotey schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Ibrahim is nu in balbezit. Ibrahim geeft een hoge lob. Klungelig pakt Baffour de bal. Allotey bereikt de bal nog maar net als eerste. Allotey haalt uit met een fantastische trap. Yamah verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Abubakari geeft de bal voor. Duah is nu in balbezit. Odoi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Odoi krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Marfo bereikt de bal nog maar net als eerste. Draman verovert de bal door een tackle van achteren. Draman geeft een lange en hoge pass. Ayitey is nu in balbezit. Ayitey haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Hagan passt de bal in één keer door. Marfo rent richting de bal. Baffour is nu in balbezit. Hagan onderschept slim de pass. Hagan schiet op doel. Fosu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
borusya - Gijon CF 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: borusya 56%, Gijon CF 44%.
borusya - Gijon CF 1:0

48e minuut.
Botchway met een sublieme pass. Baffour bereikt de bal nog maar net als eerste. Hagan onderschept slim de pass. Marfo is nu in balbezit. Marfo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
borusya - Gijon CF 2:0

71e minuut.
Botchway rent richting de bal. Botchway passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Baffour de bal. Allotey is nu in balbezit. Allotey schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: borusya 66%, Gijon CF 34%.
borusya - Gijon CF 2:0