Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
borusya Kings United Fc
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 16.3
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Nelson-Mensah bereikt de bal nog maar net als eerste. Marfo onderschept slim de pass. Naziru bereikt de bal nog maar net als eerste. Marfo onderschept slim de pass. Marfo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Owosu-Asamoah bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyamekye onderschept slim de pass. Sule begaat een overtreding. Sule krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Naziru rent richting de bal. Naziru geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Botchway met de inworp. Marfo geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Daar is Gariba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Odoi rent richting de bal. Gariba tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gariba krijgt een gele kaart. Odoi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nyamekye met een snel genomen vrije trap. Lomotey rent richting de bal. Lomotey draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Ibrahim verovert de bal door een tackle van achteren. Tetteh is nu in balbezit. Sule schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Sule moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Sule schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Tetteh wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

44e minuut.
Naziru onderschept slim de pass. Marfo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Naziru. Naziru krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: borusya 48%, Kings United Fc 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
borusya - Kings United Fc 0:0

62e minuut.
Ibrahim geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Agogo met de inworp. Owosu-Asamoah rent richting de bal. Owosu-Asamoah geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Marfo verovert de bal door een tackle van achteren. Owosu-Asamoah legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Marfo raakt geblesseerd tijdens het duel. Owosu-Asamoah met een sublieme pass. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Marfo neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
borusya - Kings United Fc 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: borusya 50%, Kings United Fc 50%.
borusya - Kings United Fc 1:0