Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kings United Fc borusya
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 17.4
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


14e minuut.
Ibrahim heeft problemen om de bal te vangen. Lawson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibrahim verovert de bal door een tackle van achteren. Odoi onderschept slim de pass. Odoi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kings United Fc - borusya 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kings United Fc 58%, borusya 42%.
Kings United Fc - borusya 1:0

48e minuut.
Awule Quaye met de inworp. Klungelig pakt Marfo de bal. Odoi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Odoi krijgt een gele kaart. Marfo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nyamekye wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Ladzekpo bereikt de bal nog maar net als eerste. Agogo onderschept slim de pass. Agogo probeert naar een medespeler te passen. Lawson bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Ladzekpo geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Sulemana de bal onder controle te krijgen. Zakari rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Abbah neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lomotey heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kings United Fc - borusya 1:1

79e minuut.
Owosu-Asamoah met een sublieme pass. Lawson bereikt de bal nog maar net als eerste. Odoi rent richting de bal. Odoi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kings United Fc - borusya 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kings United Fc 36%, borusya 64%.
Kings United Fc - borusya 2:1