Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gijon CF Kings United Fc
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.6
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Gariba met een snelle inworp. Odoi is nu in balbezit. Odoi draait met de bal, schiet en ... Abban kopt de bal weg. Klungelig pakt Boateng de bal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Odoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Naziru bereikt de bal nog maar net als eerste. Naziru passt de bal met de wreef. Owosu-Asamoah is nu in balbezit. Owosu-Asamoah geeft een lange en hoge pass. Fosu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Duah met de inworp. Addo bereikt de bal nog maar net als eerste. Odoi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Odoi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gijon CF 67%, Kings United Fc 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gijon CF - Kings United Fc 0:0

49e minuut.
Wakaso probeert naar een medespeler te passen. Draman rent richting de bal. Draman geeft een lange en hoge pass. Owosu-Asamoah speelt de bal door. Agogo geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Sulemana geeft een hoge lob. Gariba kopt de bal weg. Odoi rent richting de bal. Lawson heeft problemen om de bal te vangen. Lawson draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Naziru probeert naar een medespeler te passen. Odoi is nu in balbezit. Odoi probeert naar een medespeler te passen. Lawson bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawson haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gijon CF 63%, Kings United Fc 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gijon CF - Kings United Fc 0:0