Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kings United Fc Young Boys Berne
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 18.9
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Abu passt de bal zonder na te denken. Samson heeft problemen om de bal te vangen. Nelson-Mensah begaat een overtreding. Nelson-Mensah krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Sulemana geeft de bal voor. Daar is Seidu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lawson is nu in balbezit. Lawson draait met de bal, schiet en ... Addae probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kings United Fc - Young Boys Berne 1:0

15e minuut.
Odoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Odoi speelt de bal door. Wilson bereikt de bal nog maar net als eerste. Odoi verovert de bal door een tackle van achteren. Odoi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lawson rent richting de bal. Lawson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kings United Fc - Young Boys Berne 2:0

27e minuut.
Naziru passt de bal zonder na te denken. Benson bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sulemana. Sulemana krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kings United Fc 52%, Young Boys Berne 48%.
Kings United Fc - Young Boys Berne 2:0

53e minuut.
Gariba zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Naziru bereikt de bal nog maar net als eerste. Abu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Abu krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Allotey met een sublieme pass. Benson is nu in balbezit. Sulemana tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sulemana krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Benson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Allotey met een snel genomen vrije trap. Benson rent richting de bal. Benson geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Inworp. Owosu-Asamoah met een snelle inworp. Zakari probeert de bal met de borst te controleren. Baffour bereikt de bal nog maar net als eerste. Baffour draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kings United Fc 53%, Young Boys Berne 47%.
Kings United Fc - Young Boys Berne 2:0