Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Young Boys Berne borusya
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
36% Spel op eigen helft 64%
11 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Abu bereikt de bal nog maar net als eerste. Baffour rent richting de bal. Abu bereikt de bal nog maar net als eerste. Abu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Young Boys Berne - borusya 1:0

13e minuut.
Akonnor onderschept slim de pass. Awule Quaye onderschept slim de pass. Essuman is nu in balbezit. Awule Quaye onderschept slim de pass. Seidu probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Young Boys Berne - borusya 1:1

16e minuut.
Nyamekye rent richting de bal. Abu verovert de bal door een tackle van achteren. Abu passt de bal zonder na te denken. Baffour is nu in balbezit. Baffour draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Klungelig pakt Odoi de bal. Benson rent richting de bal. Odoi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Benson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Abu legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Abu passt de bal met de wreef. Odoi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Baffour onderschept slim de pass. Baffour schiet op doel. Massah probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Samson zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Benson de bal. Baffour rent richting de bal. Baffour haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Young Boys Berne 30%, borusya 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Young Boys Berne - borusya 1:1

50e minuut.
Baffour is nu in balbezit. Baffour passt de bal zonder na te denken. Sosu speelt de bal door. Samson rent richting de bal. Samson haalt uit met een fantastische trap. Yamah kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Massah passt de bal zonder na te denken. Ibrahim is nu in balbezit. Ibrahim met een sublieme pass. Samson rent richting de bal. Samson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Ladzekpo is nu in balbezit. Samson verovert de bal door een tackle van achteren. Samson draait met de bal, schiet en ... Ibrahim probeert de bal aan de voet te houden. Yamah maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Boys Berne - borusya 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Young Boys Berne 41%, borusya 59%.
Young Boys Berne - borusya 2:1