Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
borusya Young Boys Berne
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 18.3
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


26e minuut.
Sosu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Awule Quaye komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Hagan is nu in balbezit. Hagan geeft de bal voor. Seidu kopt de bal weg. Lomotey is nu in balbezit. Lomotey haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Daar is Addae, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seidu met een sublieme pass. Lomotey bereikt de bal nog maar net als eerste. Lomotey draait met de bal, schiet en ... Addae werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
borusya - Young Boys Berne 1:0

40e minuut.
Allotey verovert de bal door een tackle van achteren. Allotey geeft een lange en hoge pass. Baffour probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Abu rent richting de bal. Abu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: borusya 52%, Young Boys Berne 48%.
borusya - Young Boys Berne 1:0

49e minuut.
Essuman geeft een lange en hoge pass. Abu is nu in balbezit. Abu met een sublieme pass. Baffour rent richting de bal. Baffour schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Akonnor met de inworp. Samson controleert de bal met de borst. Ladzekpo rent richting de bal. Samson onderschept slim de pass. Samson geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Ibrahim geeft een lange en hoge pass. Inworp. Samson met een snelle inworp. Abu rent richting de bal. Abu schiet op doel. Yamah bokst de bal weg.

83e minuut.
Awule Quaye speelt de bal door. Lomotey is nu in balbezit. Seidu rent richting de bal. Hagan verovert de bal door een tackle van achteren. Hagan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: borusya 53%, Young Boys Berne 47%.
borusya - Young Boys Berne 1:0