Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nat Rixlaine
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
3 Doelpogingen 10
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 19
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Akoto met een sublieme pass. Amankwa rent richting de bal. Amankwa met een sublieme pass. Shaibu is nu in balbezit. Shaibu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Yardly bereikt de bal nog maar net als eerste. Awuah tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yardly is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Yardly met een snel genomen vrije trap. Daar is Shaibu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shaibu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Zito passt de bal zonder na te denken. Yardly is nu in balbezit. Yardly passt de bal met de wreef. Cudjoe rent richting de bal. Cudjoe geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Aboste rent richting de bal. Aboste geeft de bal voor. Yardly kopt de bal weg. Shaibu rent richting de bal. Shaibu schiet op doel. Odamtten verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Daar is Peace, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moro is nu in balbezit. Yardly rent richting de bal. Moro verovert de bal door een tackle van achteren. Moro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Egyir onderschept slim de pass. Egyir passt de bal zonder na te denken. Owosu-Asamoah is nu in balbezit. Shaibu onderschept slim de pass. Shaibu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nat 45%, Rixlaine 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
nat - Rixlaine 0:0

60e minuut.
Awuah is nu in balbezit. Awuah passt de bal zonder na te denken. Peace is nu in balbezit. Egyir heeft problemen om de bal te vangen. Egyir haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Yardly passt de bal met de wreef. Dormon met een sublieme pass. Owosu-Asamoah bereikt de bal nog maar net als eerste. Yardly rent richting de bal. Yardly geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Amankwa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Yeboah komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Cudjoe bereikt de bal nog maar net als eerste. Dormon onderschept slim de pass. Dormon met een sublieme pass. Egyir bereikt de bal nog maar net als eerste. Egyir haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
nat - Rixlaine 0:1

81e minuut.
Owosu-Asamoah heeft problemen om de bal te vangen. Peace bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Owosu-Asamoah. Owosu-Asamoah krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Aboste geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zito met een snelle inworp. Egyir bereikt de bal nog maar net als eerste. Egyir geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Moro kopt de bal weg. Bremansu bereikt de bal nog maar net als eerste. Quartey maakt een afschuwelijke overtreding. Quartey krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nat 61%, Rixlaine 39%.
nat - Rixlaine 0:1
nat