Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ayeps nat
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 17.7
slecht Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Addo rent richting de bal. Moro verovert de bal door een tackle van achteren. Moro passt de bal met de wreef. Quartey is nu in balbezit. Quartey draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ayeps - nat 0:1

6e minuut.
Quartey is nu in balbezit. Quartey geeft de bal voor. Klungelig pakt Anobaah de bal. Ayine bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayine haalt uit met een fantastische trap. Odamtten verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hyde is nu in balbezit. Hyde haalt uit met een fantastische trap. Odamtten maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ayeps - nat 1:1

9e minuut.
Amanwah is nu in balbezit. Amanwah geeft een lange en hoge pass. Addo kopt de bal weg. Ayine is nu in balbezit. Ayine schiet op doel. Odamtten probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Graham probeert naar een medespeler te passen. Owosu-Asamoah rent richting de bal. Owosu-Asamoah geeft een hoge lob. Quartey bereikt de bal nog maar net als eerste. Quartey schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Hyde passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Owosu-Asamoah de bal. Owosu-Asamoah passt de bal in één keer door. Moro rent richting de bal. Moro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cudjoe met de inworp. Moro rent richting de bal. Moro haalt uit met een fantastische trap. Quartey springt en kopt de bal. Iddi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ayeps 54%, nat 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ayeps - nat 1:1

67e minuut.
Abbah heeft problemen om de bal te vangen. Quartey rent richting de bal. Quartey schiet op doel. Iddi probeert wanhopig de bal te grijpen. Na een snelle pass probeert Ocansey de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ayeps - nat 1:2

74e minuut.
Anobaah trapt de bal weg van het doel. Graham is nu in balbezit. Graham passt de bal zonder na te denken. Quartey rent richting de bal. Quartey schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Quartey passt de bal zonder na te denken. Hyde bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyde passt de bal met de wreef. Ayine bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayine schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Awuah passt de bal zonder na te denken. Moro bereikt de bal nog maar net als eerste. Addo rent richting de bal. Moro is nu in balbezit. Moro haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Opoku met de inworp. Addo bereikt de bal nog maar net als eerste. Moro schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Moro krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ayeps 61%, nat 39%.
Ayeps - nat 1:2

nat