Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crooked Kittens Ayeps
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 18.1
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


4e minuut.
Hyde speelt de bal door. Ayine is nu in balbezit. Adu-Amofah begaat een overtreding. Ayine raakt geblesseerd tijdens het duel. Addo komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Bediako geeft een hoge lob. Allotey rent richting de bal. Allotey probeert naar een medespeler te passen. Badu bereikt de bal nog maar net als eerste. Badu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Agblexo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyde speelt de bal door. Sarfo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayine rent richting de bal. Ayine schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Quartey geeft een hoge lob. Ayine kopt de bal weg. Hyde heeft problemen om de bal te vangen. Ayine rent richting de bal. Ayine haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Bediako bereikt de bal nog maar net als eerste. Opoku verovert de bal door een tackle van achteren. Opoku passt de bal zonder na te denken. Ayine is nu in balbezit. Ayine draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crooked Kittens 61%, Ayeps 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Crooked Kittens - Ayeps 0:0

53e minuut.
Klungelig pakt Bediako de bal. Hyde is nu in balbezit. Hyde passt de bal met de wreef. Ayine bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayine haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Addo onderschept slim de pass. Addo geeft een hoge lob. Hammond kopt de bal weg. Ayine rent richting de bal. Ayine schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Aryeetey raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Barussu komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Ayine bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Adu-Amofah ... Strafschop! Ayine is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ayine legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Marfo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Crooked Kittens - Ayeps 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crooked Kittens 44%, Ayeps 56%.
Crooked Kittens - Ayeps 0:1