Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ninja Slappers apollon fc
442 3xpolcup Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 19.7
poor Schieten poor
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


30e minuut.
Panayiotou rent richting de bal. Panayiotou geeft een hoge lob. Daar is Paraskeua, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaiafas is nu in balbezit. Kaiafas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ninja Slappers - apollon fc 0:1

35e minuut.
Pakkos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kountouris is nu in balbezit. Kountouris geeft de bal voor. Kaiafas rent richting de bal. Kaiafas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ninja Slappers - apollon fc 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ninja Slappers 70%, apollon fc 30%.
Ninja Slappers - apollon fc 0:2

47e minuut.
Çerkez is nu in balbezit. Pakkos begaat een overtreding. Çerkez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kouzapas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pakkos kopt de bal weg. Emin Kaptan heeft problemen om de bal te vangen. Gökçeoğlu is nu in balbezit. Gökçeoğlu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

69e minuut.
Bedioğlu probeert naar een medespeler te passen. Çerkez rent richting de bal. Çerkez passt de bal zonder na te denken. Gökçeoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gökçeoğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Bedioğlu met een snelle inworp. Panayiotou is nu in balbezit. Panayiotou probeert naar een medespeler te passen. Kaiafas rent richting de bal. Kaiafas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ninja Slappers 48%, apollon fc 52%.
Ninja Slappers - apollon fc 0:2