Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Demi sal
demi Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
32% Spel op eigen helft 68%
8 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 14.2
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


18e minuut.
Kouzaras met de inworp. Arslansoyu speelt de bal door. Kabus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabus draait met de bal, schiet en ... Zihni Bilgehan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Demi - sal 0:1

36e minuut.
Arslansoyu met een sublieme pass. Aşçıoğulları bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Protopappas. Aşçıoğulları raakt geblesseerd tijdens het duel. Arslansoyu met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Vasilakas is nu in balbezit. Leonidou onderschept slim de pass. Leonidou met een sublieme pass. Polykarpou is nu in balbezit. Polykarpou draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Demi - sal 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Demi 36%, sal 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Demi - sal 1:1

47e minuut.
Behiroğlu rent richting de bal. Sofokleous tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Behiroğlu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Behiroğlu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Polykarpou is nu in balbezit. Polykarpou draait met de bal, schiet en ... Mustafaoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
İsmail speelt de bal door. Moraris bereikt de bal nog maar net als eerste. Moraris met een sublieme pass. Roussos bereikt de bal nog maar net als eerste. Roussos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Argyrou kopt de bal weg. İsmail speelt de bal door. Klungelig pakt Kaiafas de bal. Polykarpou is nu in balbezit. Polykarpou schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Vasilakas heeft problemen om de bal te vangen. Moraris verovert de bal door een tackle van achteren. Moraris met een sublieme pass. Polykarpou bereikt de bal nog maar net als eerste. Polykarpou schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Demi - sal 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Demi 28%, sal 72%.
Demi - sal 2:1
sal