Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Apollon2014 apoel ultras
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 17.2
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Paspallis is nu in balbezit. Paspallis met een sublieme pass. Neofytides probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zincir is nu in balbezit. Zincir draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Apollon2014 - apoel ultras 1:0

5e minuut.
Doğrusöz rent richting de bal. Doğrusöz met een sublieme pass. Bendaşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bendaşan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Apollon2014 - apoel ultras 2:0

18e minuut.
Eziç speelt de bal door. Dionysiou bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stefanou. Stefanou krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Kondoz geeft de bal voor. Daar is Doğrusöz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neofytides verovert de bal door een tackle van achteren. Dionysiou bereikt de bal nog maar net als eerste. Dionysiou schiet op doel. Coşar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Dionysiou rent richting de bal. Dionysiou speelt de bal door. Mustafaoğlu rent richting de bal. Mustafaoğlu draait met de bal, schiet en ... Olay probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Apollon2014 - apoel ultras 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Apollon2014 51%, apoel ultras 49%.
Apollon2014 - apoel ultras 2:1

54e minuut.
Mustafaoğlu rent richting de bal. Dionysiou bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustafaoğlu rent richting de bal. Dionysiou is nu in balbezit. Dionysiou schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Apollon2014 - apoel ultras 2:2

79e minuut.
Dionysiou probeert naar een medespeler te passen. Mustafaoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kairinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustafaoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Mustafaoğlu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Apollon2014 48%, apoel ultras 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Apollon2014 - apoel ultras 2:2