Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
apollon fc nikosapoel
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 15.6
poor Schieten poor
weak Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Panayiotou geeft de bal voor. Kanaris heeft problemen om de bal te vangen. Kaiafas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaiafas draait met de bal, schiet en ... Onisiforou werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
apollon fc - nikosapoel 1:0

19e minuut.
Foukaris is nu in balbezit. Talat verovert de bal door een tackle van achteren. Talat speelt de bal door. Güneşoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneşoğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Talat geeft een lange en hoge pass. Inworp. Foukaris zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Panayiotou rent richting de bal. Panayiotou geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Kountouris verovert de bal door een tackle van achteren. Kountouris geeft de bal voor. Klungelig pakt Onbaşı de bal. Panayiotou is nu in balbezit. Panayiotou schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Klungelig pakt Kanaris de bal. Panayiotou is nu in balbezit. Talat is nu in balbezit. Panayiotou onderschept slim de pass. Panayiotou schiet op doel. Onisiforou verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: apollon fc 33%, nikosapoel 67%.
apollon fc - nikosapoel 1:0

55e minuut.
Hasan Demir met een snelle inworp. Andrellis rent richting de bal. Satsias begaat een overtreding. Andrellis raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Andrellis kan niet meer verder spelen. Themistocleous komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Pakkos met de inworp. Kountouris heeft problemen om de bal te vangen. Kountouris geeft een lange en hoge pass. Kaiafas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaiafas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
apollon fc - nikosapoel 2:0

60e minuut.
Güneşoğlu is nu in balbezit. Agrotis rent richting de bal. Güneşoğlu rent richting de bal. Agrotis is nu in balbezit. Agrotis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
apollon fc - nikosapoel 2:1

73e minuut.
Kanaris is nu in balbezit. Foukaris rent richting de bal. Kanaris tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kanaris krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: apollon fc 51%, nikosapoel 49%.
apollon fc - nikosapoel 2:1