Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Demi Ninja Slappers
demi Tactiek 442 3xpolcup
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
18.7 gemiddelde waardering 17.4
zwak Schieten zwak
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Spyrou bereikt de bal nog maar net als eerste. Polykarpou is nu in balbezit. Roussos rent richting de bal. Roussos haalt uit met een fantastische trap. Uluçay maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Demi - Ninja Slappers 1:0

20e minuut.
Bedioğlu met een sublieme pass. Behiroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraskeua schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Paraskeua krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Roussos kopt de bal weg. Kouzapas is nu in balbezit. Kouzapas geeft een lange en hoge pass. Gökçeoğlu rent richting de bal. Gökçeoğlu schiet op doel. Zihni Bilgehan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Demi 53%, Ninja Slappers 47%.
Demi - Ninja Slappers 1:0

46e minuut.
Gökçeoğlu met een sublieme pass. Bedioğlu heeft problemen om de bal te vangen. Bedioğlu passt de bal met de wreef. Polykarpou is nu in balbezit. Polykarpou haalt uit met een fantastische trap. Uluçay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Frangkou verovert de bal door een tackle van achteren. Bedioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Çerkez rent richting de bal. Çerkez schiet op doel. Zihni Bilgehan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Gökçeoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gökçeoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Demi - Ninja Slappers 1:1

54e minuut.
Roussos probeert naar een medespeler te passen. Gökçeoğlu is nu in balbezit. Gökçeoğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Behiroğlu kopt de bal weg. Daar is Leonidou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kouzapas rent richting de bal. Leonidou verovert de bal door een tackle van achteren. Leonidou geeft een lange en hoge pass. Uluçay bokst de bal weg.

90e minuut.
Daar is Tort, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bedioğlu onderschept slim de pass. Bedioğlu passt de bal zonder na te denken. Gökçeoğlu is nu in balbezit. Gökçeoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Demi - Ninja Slappers 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Demi 52%, Ninja Slappers 48%.
Demi - Ninja Slappers 1:2