Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
apoel ultras nikosapoel
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 14.7
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Neofytides raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Güvener komt het veld opgelopen.

6e minuut.
Inworp. Palalas met de inworp. Talat is nu in balbezit. Dionysiou onderschept slim de pass. Dionysiou geeft een hoge lob. Onisiforou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mustafaoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustafaoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
apoel ultras - nikosapoel 1:0

22e minuut.
Çağdal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Güneşoğlu rent richting de bal. Gönül rent richting de bal. Gönül draait met de bal, schiet en ... Eziç probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
apoel ultras - nikosapoel 1:1

32e minuut.
Hadjivasileiou is nu in balbezit. Hadjivasileiou geeft de bal voor. Güvener bereikt de bal nog maar net als eerste. Talat verovert de bal door een tackle van achteren. Talat geeft de bal voor. Eziç probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Kanaris verovert de bal door een tackle van achteren. Güvener is nu in balbezit. Kanaris onderschept slim de pass. Kanaris geeft de bal voor. Çağdal kan de bal niet met de borst controleren. Eziç kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: apoel ultras 48%, nikosapoel 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
apoel ultras - nikosapoel 1:1

46e minuut.
Praxitelous rent richting de bal. Erol verovert de bal door een tackle van achteren. Erol passt de bal in één keer door. Mustafaoğlu is nu in balbezit. Mustafaoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
apoel ultras - nikosapoel 2:1

51e minuut.
Dionysiou is nu in balbezit. Praxitelous verovert de bal door een tackle van achteren. Andrellis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustafaoğlu onderschept slim de pass. Mustafaoğlu haalt uit met een fantastische trap. Onisiforou bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Güneşoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Çağdal verovert de bal door een tackle van achteren. Çağdal geeft een hoge lob. Mustafaoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustafaoğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Güvener rent richting de bal. Talat bereikt de bal nog maar net als eerste. Talat met een sublieme pass. Güneşoğlu is nu in balbezit. Güneşoğlu schiet op doel. Eziç bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

80e minuut.
Güvener rent richting de bal. Talat verovert de bal door een tackle van achteren. Talat passt de bal in één keer door. Gönül bereikt de bal nog maar net als eerste. Gönül haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Erol met de inworp. Dionysiou bereikt de bal nog maar net als eerste. Dionysiou probeert naar een medespeler te passen. Mustafaoğlu rent richting de bal. Mustafaoğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: apoel ultras 47%, nikosapoel 53%.
apoel ultras - nikosapoel 2:1