Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
apollon fc apoel ultras
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 15.8
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


3e minuut.
Pakkos bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakkos passt de bal met de wreef. Gemikonaklı speelt de bal door. Mustafaoğlu is nu in balbezit. Mustafaoğlu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

9e minuut.
Dionysiou heeft problemen om de bal te vangen. Gogic rent richting de bal. Gogic passt de bal in één keer door. Mustafaoğlu is nu in balbezit. Mustafaoğlu draait met de bal, schiet en ... Kasianos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Erol raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Güvener komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Pakkos rent richting de bal. Palalas verovert de bal door een tackle van achteren. Palalas speelt de bal door. Dionysiou rent richting de bal. Dionysiou haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Gogic probeert naar een medespeler te passen. Foukaris rent richting de bal. Güvener rent richting de bal. Foukaris onderschept slim de pass. Foukaris geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: apollon fc 49%, apoel ultras 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
apollon fc - apoel ultras 0:0

47e minuut.
Neofytides is nu in balbezit. Panayiotou verovert de bal door een tackle van achteren. Panayiotou geeft de bal voor. Kaiafas is nu in balbezit. Kaiafas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Foukaris rent richting de bal. Gemikonaklı onderschept slim de pass. Gemikonaklı passt de bal met de wreef. Dionysiou bereikt de bal nog maar net als eerste. Dionysiou schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Satsias passt de bal in één keer door. Kountouris is nu in balbezit. Çınar legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kountouris is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Panayiotou kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Dionysiou passt de bal met de wreef. Panayiotou is nu in balbezit. Panayiotou passt de bal in één keer door. Kaiafas is nu in balbezit. Kaiafas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Pakkos is nu in balbezit. Pakkos geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Palalas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dionysiou geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kasianos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Emin Kaptan rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Palalas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Lympouras de bal. Gemikonaklı geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Gogic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kasianos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasianos speelt de bal door. Neofytides bereikt de bal nog maar net als eerste. Neofytides haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: apollon fc 44%, apoel ultras 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
apollon fc - apoel ultras 0:0