Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
apollon fc Apollon2014
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 15.3
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


20e minuut.
Kaiafas rent richting de bal. Çankaya onderschept slim de pass. Çankaya passt de bal met de wreef. Bendaşan is nu in balbezit. Bendaşan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Vrachimis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrachimis geeft een lange en hoge pass. Bendaşan probeert de bal aan de voet te houden. Stefanou rent richting de bal. Stefanou draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Doğrusöz onderschept slim de pass. Kaiafas verovert de bal door een tackle van achteren. Panayiotou bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaiafas rent richting de bal. Kaiafas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Coşar niet meer kan verder spelen. Loizou komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Doğrusöz is nu in balbezit. Doğrusöz geeft een lange en hoge pass. Bendaşan rent richting de bal. Bendaşan draait met de bal, schiet en ... Lympouras probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Sömek bereikt de bal nog maar net als eerste. Emin Kaptan verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Bendaşan zijn tegenspeler op de grond. Bendaşan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: apollon fc 57%, Apollon2014 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
apollon fc - Apollon2014 0:0

57e minuut.
Doğrusöz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kaiafas. Doğrusöz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Doğrusöz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bendaşan kopt de bal weg. Paspallis geeft een hoge lob. Bendaşan springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Gogic rent richting de bal. Sömek verovert de bal door een tackle van achteren. Bendaşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sömek is nu in balbezit. Sömek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Doğrusöz geeft een hoge lob. Kaiafas rent richting de bal. Stefanou bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaiafas verovert de bal door een tackle van achteren. Kaiafas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Bendaşan speelt de bal door. Sömek rent richting de bal. Gogic is nu in balbezit. Sömek verovert de bal door een tackle van achteren. Sömek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Bendaşan is nu in balbezit. Bendaşan schiet op doel. Kasianos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
apollon fc - Apollon2014 0:1

90e minuut.
Gogic is nu in balbezit. Gogic passt de bal met de wreef. Emin Kaptan is nu in balbezit. Bendaşan is nu in balbezit. Bendaşan schiet op doel. Kasianos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: apollon fc 42%, Apollon2014 58%.
apollon fc - Apollon2014 0:1