Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
marko Journalistes Vaillants
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 16.6
weak Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Kirchens bereikt de bal nog maar net als eerste. Eschette is nu in balbezit. Kirchens onderschept slim de pass. Kirchens haalt uit met een fantastische trap. Minelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
marko - Journalistes Vaillants 1:0

6e minuut.
Joachim passt de bal met de wreef. Eschette bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirchens verovert de bal door een tackle van achteren. Deltgen rent richting de bal. Deltgen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Fromont met een snelle inworp. Eschette bereikt de bal nog maar net als eerste. Eschette passt de bal zonder na te denken. Kirchens bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirchens haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Ducellier rent richting de bal. Ducellier met een sublieme pass. Hentgen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hentgen schiet op doel. Almeida probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Bidault rent richting de bal. Joachim verovert de bal door een tackle van achteren. Joachim passt de bal met de wreef. Hentgen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hentgen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
marko - Journalistes Vaillants 1:1

43e minuut.
Bollendorff geeft de bal voor. Inworp. Rewenig met de inworp. Deltgen bereikt de bal nog maar net als eerste. Deltgen geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marko 46%, Journalistes Vaillants 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
marko - Journalistes Vaillants 1:1

48e minuut.
Almeida met een harde bal richting middenveld. Amiot kopt de bal weg. Benoît heeft problemen om de bal te vangen. Deltgen is nu in balbezit. Deltgen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Siegel rent richting de bal. Almeida schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Siegel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Siegel met een snel genomen vrije trap. Ducellier is nu in balbezit. Ducellier draait met de bal, schiet en ... Coppin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Colling rent richting de bal. Thoss onderschept slim de pass. Thoss speelt de bal door. Kirchens heeft problemen om de bal te vangen. Kirchens schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marko 49%, Journalistes Vaillants 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
marko - Journalistes Vaillants 1:1