Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Partisans Acharnés Artistes Enragés
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 16.3
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Dresch is nu in balbezit. Labate verovert de bal door een tackle van achteren. Kerschen rent richting de bal. Kerschen schiet op doel. Leclère probeert de bal aan de voet te houden. Beguin bokst de bal weg.

20e minuut.
Valentini onderschept slim de pass. Flesch is nu in balbezit. Jambon is nu in balbezit. Flesch onderschept slim de pass. Flesch haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fohrmann heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Zeien is nu in balbezit. Jambon verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wilmes. Jambon raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Jambon kan niet meer verder spelen. Ulveling komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Partisans Acharnés 49%, Artistes Enragés 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Partisans Acharnés - Artistes Enragés 0:0

47e minuut.
Guenot geeft de bal voor. De Cae probeert de bal aan de voet te houden. Pavan rent richting de bal. Valentini verovert de bal door een tackle van achteren. Valentini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Beguin trapt de bal weg. Pavan kopt de bal weg. Dresch heeft problemen om de bal te vangen. Kerschen is nu in balbezit. Kerschen haalt uit met een fantastische trap. Beguin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Dresch geeft de bal voor. Castanet is nu in balbezit. Castanet geeft een hoge lob. Labate is nu in balbezit. Labate haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Pavan kan de bal niet met de borst controleren. Pavan met een sublieme pass. Jacquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacquet heeft problemen om de bal te vangen. Jacquet geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Klungelig pakt Pavan de bal. Zeien rent richting de bal. Zeien geeft de bal voor. Kerschen rent richting de bal. Kerschen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Leclère, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jacquet rent richting de bal. Jacquet haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Partisans Acharnés 43%, Artistes Enragés 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Partisans Acharnés - Artistes Enragés 0:0