Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cs oberkorn FC Jeunesse Schieren
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 11.5
zwak Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Jouet probeert naar een medespeler te passen. Borschette bereikt de bal nog maar net als eerste. von Köpenick onderschept slim de pass. Goedert rent richting de bal. Goedert haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Beguin met de inworp. Goedert rent richting de bal. Goedert geeft een hoge lob. Schmitz is nu in balbezit. Schmitz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Goedert met een sublieme pass. Schmitz rent richting de bal. Pavan probeert naar een medespeler te passen. Mangers rent richting de bal. Mangers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cs oberkorn - FC Jeunesse Schieren 0:1

34e minuut.
Schmitz passt de bal zonder na te denken. Beguin speelt de bal door. Goedert is nu in balbezit. Goedert schiet op doel. Bousser probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
cs oberkorn - FC Jeunesse Schieren 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cs oberkorn 49%, FC Jeunesse Schieren 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
cs oberkorn - FC Jeunesse Schieren 1:1

49e minuut.
Klungelig pakt Pilz de bal. Lux begaat een overtreding. Pilz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pilz met een snel genomen vrije trap. Schmitz kopt de bal weg. Goedert is nu in balbezit. Goedert haalt uit met een fantastische trap. Abens probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
cs oberkorn - FC Jeunesse Schieren 2:1

54e minuut.
Borschette is nu in balbezit. Goedert rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Borschette. Goedert is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. von Köpenick neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
cs oberkorn - FC Jeunesse Schieren 3:1

89e minuut.
Jouet rent richting de bal. Jouet passt de bal zonder na te denken. Abens is nu in balbezit. Schmitz verovert de bal door een tackle van achteren. Schmitz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cs oberkorn 48%, FC Jeunesse Schieren 52%.
cs oberkorn - FC Jeunesse Schieren 3:1