Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Artistes Enragés Journalistes Vaillants
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


11e minuut.
Labate verovert de bal door een tackle van achteren. Fromont speelt de bal door. Hentgen is nu in balbezit. Joachim is nu in balbezit. Joachim schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Deville rent richting de bal. Deville geeft een hoge lob. Daar is Benoît, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kerschen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerschen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Klungelig pakt Kerschen de bal. Metz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerschen schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kerschen krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Siegel rent richting de bal. Siegel probeert naar een medespeler te passen. Jambon bereikt de bal nog maar net als eerste. Hentgen verovert de bal door een tackle van achteren. Hentgen draait met de bal, schiet en ... Plein bokst de bal weg.

43e minuut.
Deville geeft een hoge lob. Inworp. Ducellier met een snelle inworp. Joachim rent richting de bal. Joachim geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Artistes Enragés - Journalistes Vaillants 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Artistes Enragés 59%, Journalistes Vaillants 41%.
Artistes Enragés - Journalistes Vaillants 0:1

88e minuut.
Kerschen is nu in balbezit. Minelli met een sublieme pass. Joachim kopt de bal weg. Hentgen rent richting de bal. Hentgen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Artistes Enragés 36%, Journalistes Vaillants 64%.
Artistes Enragés - Journalistes Vaillants 0:1