Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Artistes Enragés cs oberkorn
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 14
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 18.7
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Deville bereikt de bal nog maar net als eerste. Goedert verovert de bal door een tackle van achteren. Goedert passt de bal zonder na te denken. Schmitz rent richting de bal. Schmitz schiet op doel. Plein bokst de bal weg.

18e minuut.
De Cae met een sublieme pass. Labate bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerschen bereikt de bal nog maar net als eerste. Labate bereikt de bal nog maar net als eerste. Labate haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Artistes Enragés - cs oberkorn 1:0

26e minuut.
Pavan met een snelle inworp. Jambon is nu in balbezit. Goedert onderschept slim de pass. Schmitz is nu in balbezit. Schmitz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Werveke is nu in balbezit. Pilz is nu in balbezit. Werveke schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Werveke krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Deville geeft een hoge lob. Labate bereikt de bal nog maar net als eerste. Labate passt de bal zonder na te denken. Kerschen rent richting de bal. Kerschen draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
De Cae speelt de bal door. Goedert bereikt de bal nog maar net als eerste. Goedert passt de bal zonder na te denken. Schmitz is nu in balbezit. Schmitz haalt uit met een fantastische trap. Plein probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Artistes Enragés - cs oberkorn 1:1

42e minuut.
Pavan rent richting de bal. Goedert onderschept slim de pass. Goedert speelt de bal door. Schmitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmitz draait met de bal, schiet en ... Plein probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Artistes Enragés - cs oberkorn 1:2

43e minuut.
Deville is nu in balbezit. Goedert bereikt de bal nog maar net als eerste. Goedert met een sublieme pass. Schmitz rent richting de bal. Schmitz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Artistes Enragés 62%, cs oberkorn 38%.
Artistes Enragés - cs oberkorn 1:2

60e minuut.
Goedert is nu in balbezit. Schmitz rent richting de bal. Jambon maakt een afschuwelijke overtreding. Schmitz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dengler wilt de vrije trap nemen. Plein kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Goedert rent richting de bal. Goedert passt de bal in één keer door. Schmitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmitz haalt uit met een fantastische trap. Baud rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Baud neemt de hoekschop. Schmitz is nu in balbezit. Schmitz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Deville bereikt de bal nog maar net als eerste. Goedert verovert de bal door een tackle van achteren. Goedert speelt de bal door. Schmitz is nu in balbezit. Schmitz schiet op doel. Plein verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Artistes Enragés - cs oberkorn 1:3

85e minuut.
Beguin rent richting de bal. Beguin geeft een lange en hoge pass. Goedert probeert de bal aan de voet te houden. Schmitz rent richting de bal. Schmitz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Artistes Enragés - cs oberkorn 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Artistes Enragés 59%, cs oberkorn 41%.
Artistes Enragés - cs oberkorn 1:4