Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
成都蓉城 绵阳米粉
413 Tactiek 433
59% Balbezit 41%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.2 gemiddelde waardering 25.9
adequate Schieten adequate
poor Passen average
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Hainan bereikt de bal nog maar net als eerste. Guangliang verovert de bal door een tackle van achteren. Qingxiang probeert de bal met de borst te controleren. Qingxiang schiet op doel. Likai probeert de bal aan de voet te houden. Paal! Lianhua kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Xin geeft een hoge lob. Hainan kopt de bal weg. Xinglong heeft problemen om de bal te vangen. Xinglong draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
成都蓉城 - 绵阳米粉 0:1

21e minuut.
Taosheng geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yiyao met een snelle inworp. Yunrui is nu in balbezit. Yunrui geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Huiliang is nu in balbezit. Yunrui verovert de bal door een tackle van achteren. Yunrui passt de bal zonder na te denken. Bingyun is nu in balbezit. Bingyun schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Yiyao is nu in balbezit. Yiyao draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Huiliang de bal onder controle te krijgen. Yunrui rent richting de bal. Yunrui haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 成都蓉城 54%, 绵阳米粉 46%.
成都蓉城 - 绵阳米粉 0:1

57e minuut.
Huiliang met een sublieme pass. Yunrui rent richting de bal. Yunrui passt de bal zonder na te denken. Bingyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Bingyun haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Dazhi passt de bal zonder na te denken. Bingyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Taosheng rent richting de bal. Bingyun verovert de bal door een tackle van achteren. Bingyun haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Tangzhen rent richting de bal. Tangzhen passt de bal met de wreef. Bingyun rent richting de bal. Bingyun draait met de bal, schiet en ... Yunwen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
成都蓉城 - 绵阳米粉 1:1

71e minuut.
Daar is Xin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yiyao rent richting de bal. Xin is nu in balbezit. Xin geeft een lange en hoge pass. Yiyao geeft een lange en hoge pass. Yunwen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Zhitao met een snelle inworp. Yiyao bereikt de bal nog maar net als eerste. Xin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Xin krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Dazhi passt de bal met de wreef. Xiaojie speelt de bal door. Enmu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yunrui onderschept slim de pass. Yunrui schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Yunrui probeert naar een medespeler te passen. Tangzhen rent richting de bal. Tangzhen speelt de bal door. Bingyun is nu in balbezit. Bingyun draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Dazhi is nu in balbezit. Dazhi passt de bal in één keer door. Huiliang bereikt de bal nog maar net als eerste. Bingyun onderschept slim de pass. Bingyun schiet op doel. Yunwen bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
成都蓉城 - 绵阳米粉 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 成都蓉城 34%, 绵阳米粉 66%.
成都蓉城 - 绵阳米粉 2:1