Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC陕西国力 少林足球队
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 22
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Shuaicai met de inworp. Yichen rent richting de bal. Yichen geeft een lange en hoge pass. Yuntai bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuntai draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Anjing bereikt de bal nog maar net als eerste. Anjing geeft een lange en hoge pass. Quande kopt de bal weg. Klungelig pakt Chen de bal. Chen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Peihou is nu in balbezit. Peihou geeft een hoge lob. Chen kopt de bal weg. Quande bereikt de bal nog maar net als eerste. Quande draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Yichen geeft een hoge lob. Yuntai bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chuanlin. Yuntai raakt geblesseerd tijdens het duel. Shiqiang komt bij de bal en schiet. Xianglong bokst de bal weg.

22e minuut.
Hangzhou geeft de bal voor. Shaogong probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yanwu is nu in balbezit. Feiyue rent richting de bal. Feiyue schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Feiyue bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenmao rent richting de bal. Feiyue verovert de bal door een tackle van achteren. Shiqiang is nu in balbezit. Shiqiang haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC陕西国力 51%, 少林足球队 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC陕西国力 - 少林足球队 0:0

52e minuut.
Yuntai rent richting de bal. Chuanlin begaat een overtreding. Yuntai is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Yuntai met een snel genomen vrije trap. Feiyue bereikt de bal nog maar net als eerste. Feiyue schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Mingyue probeert naar een medespeler te passen. Yichen rent richting de bal. Yichen probeert naar een medespeler te passen. Feiyue is nu in balbezit. Feiyue draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Wenmao passt de bal met de wreef. Wentao heeft problemen om de bal te vangen. Wentao probeert naar een medespeler te passen. Chen bereikt de bal nog maar net als eerste. Chen haalt uit met een fantastische trap. Mingyue bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC陕西国力 - 少林足球队 1:0

74e minuut.
Wanke geeft de bal voor. Inworp. Lilai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Quande bereikt de bal nog maar net als eerste. Quande draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Shuaicai is nu in balbezit. Lilai verovert de bal door een tackle van achteren. Lilai geeft een hoge lob. Wentao is nu in balbezit. Wentao schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Liangzhi geeft een lange en hoge pass. Xiongshi rent richting de bal. Xiongshi passt de bal met de wreef. Feiyue bereikt de bal nog maar net als eerste. Feiyue draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC陕西国力 50%, 少林足球队 50%.
FC陕西国力 - 少林足球队 1:0