Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
少林足球队 FC陕西国力
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
45% Spel op eigen helft 55%
18 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 20.2
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Xiongshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Quande begaat een overtreding. Xiongshi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Xiongshi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Chengying heeft problemen om de bal te vangen. Feiyue rent richting de bal. Feiyue draait met de bal, schiet en ... Xianglong probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Feiyue bereikt de bal nog maar net als eerste. Feiyue haalt uit met een fantastische trap. Peihou heeft problemen om de bal te vangen. Feiyue bereikt de bal nog maar net als eerste. Feiyue haalt uit met een fantastische trap. Xianglong bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
少林足球队 - FC陕西国力 1:0

27e minuut.
Daxiong rent richting de bal. Anjing verovert de bal door een tackle van achteren. Anjing probeert naar een medespeler te passen. Feiyue bereikt de bal nog maar net als eerste. Feiyue draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Peihou rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Yichen neemt de hoekschop. Feiyue is nu in balbezit. Feiyue schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Chen kopt de bal weg. Quande heeft problemen om de bal te vangen. Yanwu is nu in balbezit. Quande verovert de bal door een tackle van achteren. Quande haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 少林足球队 50%, FC陕西国力 50%.
少林足球队 - FC陕西国力 1:0

55e minuut.
Yichen met een snelle inworp. Xiongshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiongshi geeft de bal voor. Shiqiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Shiqiang schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Yuntai met een snelle inworp. Xiongshi is nu in balbezit. Quande tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Quande krijgt een gele kaart. Xiongshi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Xiongshi kan niet meer verder spelen. Jiechi komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Quande probeert naar een medespeler te passen. Anjing is nu in balbezit. Chen onderschept slim de pass. Chen draait met de bal, schiet en ... Shaogong probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Xianglong met een harde bal richting middenveld. Quande is nu in balbezit. Yanwu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yanwu krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Shiqiang is nu in balbezit. Zhihe onderschept slim de pass. Zhihe met een sublieme pass. Wentao speelt de bal door. Wanke onderschept slim de pass. Mingyue bokst de bal weg.

75e minuut.
Shuaicai bereikt de bal nog maar net als eerste. Chen is nu in balbezit. Chen passt de bal zonder na te denken. Quande bereikt de bal nog maar net als eerste. Quande draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
少林足球队 - FC陕西国力 1:1

79e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Xianglong niet meer kan verder spelen. Ende komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 少林足球队 39%, FC陕西国力 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
少林足球队 - FC陕西国力 1:1