Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
德玛西亚 黄昏的旅团
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16.5
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Jiabao schiet op doel. De bal rolt over de achterlijn. Ning trapt de bal weg van het doel. Xuande bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuande schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
德玛西亚 - 黄昏的旅团 0:1

8e minuut.
Haili trapt de bal weg. Deyu kopt de bal weg. Menglong probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Xuande bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuande draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
德玛西亚 - 黄昏的旅团 0:2

16e minuut.
Haichuan passt de bal in één keer door. Yun is nu in balbezit. Shibo begaat een overtreding. Shibo krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Yun rent richting de bal. Yun passt de bal zonder na te denken. Jiabao rent richting de bal. Deyu rent richting de bal. Deyu schiet op doel. Ning verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Bike de bal. Deyu rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
德玛西亚 - 黄昏的旅团 1:2

43e minuut.
Yingbin met een snelle inworp. Deyu heeft problemen om de bal te vangen. Deyu speelt de bal door. Zhushan is nu in balbezit. Zhushan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 德玛西亚 50%, 黄昏的旅团 50%.
德玛西亚 - 黄昏的旅团 1:2

61e minuut.
Shibo is nu in balbezit. Shibo passt de bal met de wreef. Zhushan rent richting de bal. Xuande rent richting de bal. Xuande schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Menglong is nu in balbezit. Menglong geeft een hoge lob. Daar is Zhushan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xuande rent richting de bal. Xuande schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 德玛西亚 50%, 黄昏的旅团 50%.
德玛西亚 - 黄昏的旅团 1:2