Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
少林足球队 绵阳米粉
Normal Tactiek 433
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.3 gemiddelde waardering 25.5
zwak Schieten matig
zwak Passen matig
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Klungelig pakt Xin de bal. Shiqiang is nu in balbezit. Shiqiang met een sublieme pass. Feiyue bereikt de bal nog maar net als eerste. Feiyue haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Xinglong bereikt de bal nog maar net als eerste. Xinglong passt de bal zonder na te denken. Hainan rent richting de bal. Hainan schiet op doel. Wanke probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
少林足球队 - 绵阳米粉 0:1

7e minuut.
Qingxiang rent richting de bal. Qingxiang geeft de bal voor. Wanke probeert de bal met de borst te controleren. Hainan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hainan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Yanwu geeft de bal voor. Feiyue bereikt de bal nog maar net als eerste. Taosheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Shiqiang rent richting de bal. Shiqiang schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Xinglong kopt de bal weg. Daar is Shaogong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shaogong verovert de bal door een tackle van achteren. Hainan is nu in balbezit. Hainan draait met de bal, schiet en ... Mingyue kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Xiongshi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jiechi komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Shiqiang is nu in balbezit. Feiyue is nu in balbezit. Enmu verovert de bal door een tackle van achteren. Shiqiang onderschept slim de pass. Shiqiang draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Enmu geeft de bal voor. Xinglong kopt de bal weg. Klungelig pakt Qingxiang de bal. Hainan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hainan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Shiqiang onderschept slim de pass. Shiqiang probeert naar een medespeler te passen. Feiyue rent richting de bal. Feiyue haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
少林足球队 - 绵阳米粉 1:1

40e minuut.
Yanwu geeft een lange en hoge pass. Shiqiang rent richting de bal. Shiqiang passt de bal zonder na te denken. Feiyue heeft problemen om de bal te vangen. Feiyue schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Yanwu bereikt de bal nog maar net als eerste. Xinglong verovert de bal door een tackle van achteren. Xinglong probeert naar een medespeler te passen. Hainan heeft problemen om de bal te vangen. Hainan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
少林足球队 - 绵阳米粉 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 少林足球队 43%, 绵阳米粉 57%.
少林足球队 - 绵阳米粉 1:2

48e minuut.
Yanwu is nu in balbezit. Yanwu speelt de bal door. Feiyue rent richting de bal. Feiyue schiet op doel. Yunwen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
少林足球队 - 绵阳米粉 2:2

60e minuut.
Feiyue kopt de bal weg. Menghu is nu in balbezit. Menghu speelt de bal door. Enmu is nu in balbezit. Enmu geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hainan is nu in balbezit. Hainan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
少林足球队 - 绵阳米粉 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 少林足球队 46%, 绵阳米粉 54%.
少林足球队 - 绵阳米粉 2:3