Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
绵阳米粉 少林足球队
433 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
6 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.1 gemiddelde waardering 20.2
adequate Schieten weak
average Passen weak
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Shiqiang onderschept slim de pass. Shiqiang passt de bal met de wreef. Feiyue rent richting de bal. Feiyue schiet op doel. Yunwen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
绵阳米粉 - 少林足球队 0:1

6e minuut.
Shiqiang rent richting de bal. Enmu probeert naar een medespeler te passen. Shuaicai rent richting de bal. Xinglong verovert de bal door een tackle van achteren. Xinglong passt de bal met de wreef. Paal!
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Shuaicai bereikt de bal nog maar net als eerste. Xinglong onderschept slim de pass. Xinglong met een sublieme pass. Hainan rent richting de bal. Hainan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Anjing geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Enmu met een snelle inworp. Qingxiang is nu in balbezit. Qingxiang geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Huiliang is nu in balbezit. Feiyue verovert de bal door een tackle van achteren. Damin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Damin krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Xinglong raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hanqiang komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Yanwu onderschept slim de pass. Yanwu met een sublieme pass. Zhide is nu in balbezit. Feiyue onderschept slim de pass. Feiyue schiet op doel. Yunwen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Taosheng heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Xiongshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Enmu begaat een overtreding. Xiongshi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Xiongshi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Taosheng kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Enmu de bal onder controle te krijgen. Yunwen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 绵阳米粉 47%, 少林足球队 53%.
绵阳米粉 - 少林足球队 0:1

61e minuut.
Xiongshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Huiliang is nu in balbezit. Huiliang passt de bal in één keer door. Damin rent richting de bal. Damin geeft een hoge lob. Mingyue probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Yuntai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shiqiang rent richting de bal. Huiliang bereikt de bal nog maar net als eerste. Shiqiang onderschept slim de pass. Shiqiang haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
绵阳米粉 - 少林足球队 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 绵阳米粉 37%, 少林足球队 63%.
绵阳米粉 - 少林足球队 0:2