Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC陕西国力 成都蓉城
Normal Tactiek 413
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 26.1
unsatisfactory Schieten average
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


6e minuut.
Yiyao passt de bal met de wreef. Yunrui is nu in balbezit. Bingyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Yunrui is nu in balbezit. Yunrui schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Yiyao onderschept slim de pass. Yiyao met een sublieme pass. Bingyun rent richting de bal. Yunrui is nu in balbezit. Yunrui haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Guangliang is nu in balbezit. Wentao rent richting de bal. Wentao speelt de bal door. Chen bereikt de bal nog maar net als eerste. Chen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Tangzhen rent richting de bal. Tangzhen passt de bal zonder na te denken. Bingyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Bingyun haalt uit met een fantastische trap. Keting probeert de bal aan de voet te houden. Paal! Xianglong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Peihou met een sublieme pass. Chuanlin rent richting de bal. Chuanlin geeft een lange en hoge pass. Yunrui is nu in balbezit. Yunrui haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Xiansheng trapt de bal weg van het doel. Dazhi kopt de bal weg. Yunrui bereikt de bal nog maar net als eerste. Yunrui schiet op doel. Xianglong maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC陕西国力 - 成都蓉城 0:1

44e minuut.
Xiansheng met een harde bal richting middenveld. Yunrui rent richting de bal. Bingyun rent richting de bal. Yunrui rent richting de bal. Yunrui schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC陕西国力 - 成都蓉城 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC陕西国力 56%, 成都蓉城 44%.
FC陕西国力 - 成都蓉城 0:2

57e minuut.
Dazhi passt de bal met de wreef. Bingyun rent richting de bal. Keting begaat een overtreding. Keting krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Doeltrap. Xianglong trapt de bal weg. Yunrui kopt de bal weg. Bingyun rent richting de bal. Bingyun schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Tangzhen kopt de bal weg. Yunrui rent richting de bal. Wenmao is nu in balbezit. Yunrui verovert de bal door een tackle van achteren. Yunrui passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Wentao onderschept slim de pass. Wentao geeft de bal voor. Klungelig pakt Zhitao de bal. Lilai is nu in balbezit. Lilai geeft een hoge lob. Lianhua bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Wenmao onderschept slim de pass. Wenmao geeft de bal voor. Xiansheng heeft problemen om de bal te vangen. Chen rent richting de bal. Chen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC陕西国力 - 成都蓉城 1:2

86e minuut.
Na een snelle pass probeert Wentao de bal onder controle te krijgen. Quande bereikt de bal nog maar net als eerste. Likai legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Quande is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Quande neemt de penalty, wat een uithaal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC陕西国力 57%, 成都蓉城 43%.
FC陕西国力 - 成都蓉城 1:2